ABNOBA
Home
Research & Development PatiŽnt
informatie
Arts
informatie
Verkrijg-
baarheid
Nieuws

 

               
     
     
 
 


Sinds 1 oktober 2012 zijn de ABNOBA geneesmiddelen uitsluitend nog beschikbaar via de verzendconstructie vanuit Duitsland (Schloss Apotheek).

Na een zeer lange weg in onze poging de ABNOBA geneesmiddelen in Nederland als homeopathische geneesmiddelen te registreren is het uiteindelijk na een juridische strijd tot een besluit gekomen. De ingediende registratiedossiers zijn afgewezen. We mogen de ABNOBA geneesmiddelen niet langer via de Nederlandse apotheken verkopen.

Alle ABNOBA geneesmiddelen zijn in Duitsland wel geregistreerd en verkrijgbaar. De ABNOBA geneesmiddelen zullen daarom met ingang van 1 oktober 2012 uitsluitend nog via de Schloss apotheek vanuit Duitsland direct aan Nederlandse patiŽnten geleverd worden zonder tussenkomst van de Nederlandse apotheek. Deze beproefde verzendconstructie gebruiken we ook al meerder jaren met succes voor de WALA en Weleda geneesmiddelen. Voor het toezenden van geneesmiddelen vanuit Duitsland is een speciaal bestelformulier beschikbaar. U kunt dit formulier opvragen bij WALA Nederland (070-3950954). U dient dit formulier aan WALA Nederland te faxen, mailen of te sturen samen met uw recept en wij zorgen er dan voor dat de betreffende geneesmiddelen vanuit Duitsland bij u thuis afgeleverd worden. Er zijn geen verzend- of andere kosten verbonden aan deze verzendconstructie. U betaalt uitsluitend de prijs van het geneesmiddel zoals deze in Duitsland in de apotheek geldt.

Prijs ABNOBA geneesmiddelen in Duitsland


Sterkte 20 mg (D2)
Sterkte 2 mg (D3)
8 ampullen
Ä 59,80
Ä 55,30

*2 mg (D3), 0,2 mg (D4), 0,02 mg (D5), D6, D10, D20 en D30

Leverbare soorten (gastheerbomen):
- Abietis (spar)
- Aceris (ahorn)
- Amygdali (amandel)
- Betulae (berk)
- Crataegi (hagedoorn)
- Fraxini (es)
- Mali (appel)
- Pini (den)
- Quercus (eik)

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

WALA Nederland BV
Verrijn Stuartlaan 48
2288 EN Rijswijk
T. 070-3950954
F. 070-3191158
E. info@abnoba.nl